GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα μπουζούκια...

Πολλές "αντιπαραθέσεις" προκάλεσε η είδηση που γράψαμε πιο πια κάτω ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου διασκέδαζε το Σάββατο στα μπουζούκια...

Πολλές "αντιπαραθέσεις" προκάλεσε η είδηση που γράψαμε πιο πια κάτω ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου διασκέδαζε το Σάββατο στα μπουζούκια με δύο υπουργούς και τον Σπύρο Καπράλο. Ο καθένας την αξιολογεί όπως νομίζει. Εμείς θα προσθέσουμε δύο στοιχεία. Ας τα αξιολογήσει κι αυτά ο καθείς όπως θέλει.
Το πρώτο είναι ότι ο Σπύρος Καπράλος, συγγενής του Γιάννη Βαρβιστιώτη, υπήρξε στέλεχος του "Αθήνα 2004", δηλαδή υφιστάμενος της Γιάννας. Σήμερα είναι πρόεδρος του Χρηματιστηρίου.
Το δεύτερο
είναι ότι τα νεοδημοκρατικά παρασκήνια οργιάζουν ότι η κ. Αγγελοπούλου θέλει να μεγαλώσει τις πολιτικές επιρροές της μέσα στη ΝΔ και στα άλλα κόμματα. Και πολλοί "γαλάζιοι", που δεν δείχνουν ...προσαρμόσιμοι, είναι ήδη κομμένοι από τον "Ελεύθερο Τύπο".
Το γεγονός ότι ο Γ. Αλογοσκούφης, που σιχαίνεται τα μπουζούκια, ήταν εκεί, κάτι σημαίνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *