GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λινός για πρόεδρος στο Ραδιοτηλεοπτικό

Εχουμε έγκυρες πληροφορίες και για τα ραδιοτηλεοπτικά: Η πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη καθυστερεί να συγκαλέσει τη "Διάσκ...

Εχουμε έγκυρες πληροφορίες και για τα ραδιοτηλεοπτικά: Η πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα - Μπενάκη καθυστερεί να συγκαλέσει τη "Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής" για την αντικατάσταση των μελών του ΕΣΡ (Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο) που έχει εκνεύσει η θητεία τους από τις 30 Ιουνίου!! Πρόκειται για τους Λασκαρίδη, Χαραλάμπη, Δεμίρη, Παπακώστα.
Λένε ότι η κυβέρνηση ψάχνει έναν υπερκομματικό και όχι "γαλάζιο" πρόεδρο για την "καυτή πατάτα" των αδειών που ο Θ. Ρουσόπουλος είπε ότι δρομολογεί με "νομοθεσία- πακέτο" (δηλαδή για τα θέματα συγκέντρωσης, αδειών, επίγειας ψηφιακής).
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι για νέος πρόεδρος του ΕΣΡ προορίζεται ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Λινός που δεν είναι χαρακτηρισμένος νεοδημοκράτης.
Ο νυν πρόεδρος πάντως, Γιάννης Λασκαρίδης ψήνεται να παραμείνει. Έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να το πετύχει. (Στο μεταξύ κάποιοι άλλοι λένε ότι ο Συνασπισμός είναι δυσαρεστημένος με τον Γιάννη Παπακώστα για το χειρισμό του θέματος Τριανταφυλλόπουλου).

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *