GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπήκε στην Alpha η Γιάννα!

Είναι σωστή, όπως μάθαμε, η είδηση που δημοσιεύει σήμερα το "Ποντίκι" ότι ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου αγόρασαν περίπου...

Είναι σωστή, όπως μάθαμε, η είδηση που δημοσιεύει σήμερα το "Ποντίκι" ότι ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου αγόρασαν περίπου το 5% της Alpha Bank του Γ. Κωστόπουλου.
Αρχίζει η επέκταση...

10 σχόλια

  1. Έτσι όπως το γράψατε νόμιζα ότι "μπήκε ΣΤΟΝ Alpha η Γιάννα". Πάλι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι μαλακίες γράφετε; Επειδή το Ποντίκι το έγραψε (οι χρηματιστξριακές εφημερίδες το γράφουν εδω κι ένα χρόνο τώρα, ισως και παραπάνω) και λοιόν; Οι μετοχές πρώτον ειναι ονομαστικές και δεύτερον, αν υποθέσουμε οτι η Γιάννα κρύβεται πίσω απο όλους τα ξένα ονόματα που παρουσιάστηκαν σαν αγοραστές, ακόμα και τότε ΕΙΝΑΙ υποχρεωμένη -εφ'όσον ειναι beneficial owner- άν του 5% ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (κοινοτική οδηγία). Με τους συνειρμούς και τις εικασίες φτιάχνονται παραμύθια που ενίοτε παρασύρουν κι εκείνους τους φουκαράδες που τα πιστεύουν και βάζουν το χέρι στη τσέπη για να ποντάρουν (στη Σοφοκλέους) στην όποια Γιάννα.
    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poly kalh douleia, opws panta, eyge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά από το 2004 το ακούω αυτό. Η ALPHA BANK ήταν χορηγός του "Αθήνα 2004"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με σεμνότητα και ταπεινότητα...

    Χαρείτε.
    Χαρείτε πολύ.
    Χαρείτε πιο πολύ.

    Γιατί;

    Γιατί έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην Ελλάδα.
    :-) Όπως τη διδαχθήκαμε στο σχολείο.

    Άϊντε για άλλη μια δεκαετία υποδούλωσης στην ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ(Ή ΣΤΑΥΡΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε σεις, τα πιστεύετε στ αλήθεια αυτά για τη Γιάννα και την ΑΛΦΑ; Επειδή ταγραψε το ΠΟΝΤΙΚΙ και σήμερα η ΑΞΙΑ (που τα πρωτοκυκλοφόρησε κι απο τότε δεν ξανάδε διαφήμιση της ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ!) αυτό και μόνο να σας προβληματίσει με τη σκέψη οτι η "ειδηση" ειναι μαλακία του Πικουλα που τα γραφει αυτα μπας και πάρει καμιά χορηγία απτον Κωστόπουλο, αμ δε. Θέλει να στριμώξει και τη Γιάννα που ΔΕΝ ειναι χορηγός του και τα γράφει κι οτι βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι προβληματισμοί μας για το αν η Γιάννα αγόρασε μερίδιο της τράπεζας είναι άνευ σημασίας. Λεφτά έχει μπορεί να αγοράζει ότι θέλει. Ο κωδικός της είδησης θα έπρεπε να είναι το ερώτημα: αν έχεις λεφτά σήμερα μπορείς να γίνεις τα πάντα? Από φορτηγατζής μέχρι πρόεδρος της δημοκρατίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ σωστό αυτό το τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά η λιγουρα εχει φθασει ταβάνι. Όλοι λενε λοτι τους αγοράζει γ γιάννα μπας και της κεντριουν το ενδαφερον. Μάγκες αυτοί οι τύποι (οι λεφτάδς) δεν έκαναν τα λεφτά τυχαία. Δεν τσιμπάνε και από πάνω πάνε και στον Καραμανλή που τρέμει τα δελτία των 20.00 και του πουλάνε τσαμπουκα και πέρνουνε τις δουλείτσες και οικονομάνε. Γράφτε τους στα α......α σας και τότε θα τρελλαθούνε. Όσο τους λογαραριάζεται τόσο το παιζουνε καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *