GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαράδεκτη "εισβολή" στον "105,5"!

Πήραμε την καταγγελία για εισβολή συνεργάτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με κρυφή κάμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» που αν...

Πήραμε την καταγγελία για εισβολή συνεργάτη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με κρυφή κάμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» που ανήκει στο Συνασπισμό. "Τον ευχαριστούμε για την προσοχή του στον σταθμό μας, που αποδεικνύει τόσο την δημοσιογραφική του ανιδιοτέλεια, όσο και την απόφασή του να τα βάζει με μεγαθήρια των media, όπως ο «105,5 Στο Κόκκινο» και να αποκαλύπτει φαινόμενα διαπλοκής όπως ότι το ραδιόφωνό μας δεν διαθέτει άδεια και είναι του Συνασπισμού!" αναφέρει στην δηκτική καταγγελία ο σταθμός.
Περιττό να σημειώσουμε ότι κατά τη γνώμη μας μια τέτοια εισβολή είναι, σε οποιαδήποτε περίπτωση, γεγονός απαράδεκτο!

9 σχόλια

  1. Το 2001, όταν το κράτος έκλεισε 21 σταθμούς που δεν είχαν άδεια, ο Μάκης δεν τό 'παιζε υπερασπιστής τους;

    ΥΓ: Παρακαλώ, βάλτε τα παλαιότερα άρθρα σας σε ένα link (πχ. με όνομα "Αρχείο"), γιατί η σελίδα έχει μεγαλώσει αρκετά και αργεί να κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάκης προκειμένου να εκδικηθεί τον Συνασπισμό επειδή ο Κωνσταντόπουλος τον καταδίκασε για τις συκοφαντίες πως δήθεν έδερνε τη γυναίκα του, φέρεται αδίστακτα. Λασπώνει βασιζόμενος στις αναπόδεικτες καταγγελίες μιας υπόδικης και αποκαλύπτει (!!!) πως ο ΡΣ του ΣΥΝ λειτουργεί παράνομα λες και υπάρχει έστω και ένας ΡΣ που να λειτουργεί νόμιμα αφού οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θέλουν να τους κρατούν σε ομηρία. Πάντως είναι αστείο από το τέρας που λέγεται Alter του Κουρή, να καταγγέλεις το αρνάκι που λέγεται 105,5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Μάκης είναι εκβιαστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκβιαστής μπορεί να ειναι ο Μάκης (δεν ορκίζομαι περι του αντιθέτου, ενδείξεις έχουμε αλλά όχι αποδείξεις) αλλά τι είδους δημοσιογραφία ειναι αυτή που κάνει και αρνείται τις επιπτώσεις ΜΗ έχοντας ΚΑΝΕΝΑ περιοθσιακό στοιχείο στο όνομά του ώστε όταν πέφτουν δικαστικές καμπάνες να ισχύει το "ου λάβεις παρά του μη έχοντος"; Βρε μπας κι ειναι και μπάϊ ο άνθρωπος; (και πάλι ενδείξεις έχουμε αλλά όχι αποδείξεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και όμως να που τέτοιοι τύποι επιβιώνουν και για κάποιους εκλαμβάνονται ως θεσμοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κρίμα. Ακούγεστε σαν μικρές μαριονετούλες.

    1000 φορές, ένας εκβιαστής (που εσείς λέτε, αλλά δεν μπορείτε να αποδείξετε) να μου αποκαλύπτει τις σκανδαλάρες των αρχιβαρώνων της διαπλοκής (μαζί με τους νομικούς συμβούλους-προέδρους κομμάτων), παρά να βλέπω παρατρεχάμενα δημοσιογραφάκια και γραφικές καρικατούρες που το παίζουν γεροΚρητίκαροι (αλλά μάλλον κρητικιές είναι) να λασπώνουν με τις 'πράσινες', 'μπλε', και 'κόκκινες' πένες τους, οποιονδήποτε προσπαθεί να αποκαλύψει κάτι (ασχέτως του μεγέθους αποκάλυψης).

    Στο δικαιοσύνη δεν υπάρχει λίγο δολοφόνος και πολύ δολοφόνος. Ούτε λίγο κλέφτης και πολύ κλέφτης.
    Υπάρχει δολοφόνος και κλέφτης.

    Και ο 105,5 είναι παράνομος. Γιατί προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, όταν το κόμμα του αρχιδιαπλεκόμενου δεν φρόντισε από μόνο του να το κάνει?

    Μην καταντάτε γραφικοί, γιατί θα αρχίζουμε να γελάμε με εσάς και τις εμπάθειες σας με τον (εκβιαστή) δημοσιογράφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ό,τι πεις, Μάκη... Άμα κάνεις έρευνα και για τον Κόκκαλη, θα σου βγάλω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι έρευνες που αφορούσαν την βίλα στην Μύκονο και την 'παράγκα' στο ποδόσφαιρο, ποιον αφορούσαν? Ποιον επιδίωκαν να 'χτυπήσουν'?

    Τον Κωνσταντόπουλο?

    Βγάλτε τις παρωπιδούλες σας, κακόμοιροι. Όσο δεν βλέπετε το δάσος (πολιτική ασυδοσία σε όλα τα κόμματα), και βλέπετε το δέντρο (επίθεση στον 105,5), τόσο θα κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου.

    Βολέψου φίλε μου, στο δικό σου 'Matrix' και άσε να σου πιπιλάει τα αυτάκια η αόριστη ρητορία του Κωνσταντόπουλου.

    "Κοιμήσου... θα κυβερνήσουμε εμείς για σένα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πότε έθιξε ο Μάκης το θέμα των προμηθειών του ΟΤΕ; Μήπως το μόνο μεμπτό του προέδρου είναι η άυθαίρετη βίλλα; Αλήθεια, θα μάθουμε ποιός χρηματοδοτεί το ΘΕΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *