GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ποιος κρύβεται πίσω από το press-gr.blogspot"...

Καλημέρα... Αν θέλετε (κι αν αντέχετε...) να μάθετε "ποιος κρύβεται πίσω από το press-gr.blogspot...", μπορείτε να διαβάσετε το...

Καλημέρα...
Αν θέλετε (κι αν αντέχετε...) να μάθετε "ποιος κρύβεται πίσω από το press-gr.blogspot...", μπορείτε να διαβάσετε το ακόλουθο αποκαλυπτικό (;) κείμενο που θα βρείτε στο http://sykofantis-bastoyni.pblogs.gr/2006/11/poios-krybetai-pisw-apo-to-press-gr-blogspot.html.
Αν βαριέστε να κάνετε link, το αναδημοσιεύουμε εμείς και ...συγγνώμη που αποκαλύψαμε πρόωρα την ταυτότητά μας.
"Ποιος κρύβεται πίσω από το «press-gr.blogspot»
Παρ' όλο που κάτι τύποι ρίχνουν τις τιμές και «χαλάνε την πιάτσα» οι «Κανίβαλοι» και ο «SykoFantiS Bastoyni» σήμερα θα προβούν σεαποκαλύψεις. Ο,τι διαβάσετε και σήμερα εδώ, δεν το γράφω εγώ, αλλά αυτός ο αναθεματισμένος ο εκβιαστής-κουμπάρος μιζαδόρος που με λάδωσε για να αποκαλύψω το πρόσωπο/α που κρύβονται πίσω από το «http://press-gr.blogspot.com/» το blog που έχει κάνει υπουργούς, βουλευτές , κουμπάρους , μπατζανάκιδες , και άλλους παράγοντες της δημόσιας ζωής να χάσουν τον ύπνο τους . Σήμερα μόνο στις «Εξομολογήσεις Κανιβάλων» όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον άνθρωπο που κρύβετε πίσω από το «press-gr.blogspot». Τον άνθρωπο που οι αποκαλύψεις του, έχουν κάνει και αυτόν τον ίδιο τον Μάκη να χάσει τον ύπνο του, βλέποντας πως υστερεί .
Επίσης: συγκλονιστικό ρεπορτάζ απ' τα άδυτα της σύνταξης του «press-gr.blogspot», αποκλειστική συνέντευξη απ' τον blogger.
Στα παράθυρα των Κανιβάλων μιλούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Ακόμη: τι εννοούσε ο blogger όταν έγραφε ποστ με τίτλο : «Τι σου κάνω μάνα μου» και υπέρτιτλο «μάνα μου Τουρκογύφτισσα ».
Τι λένε μπροστά στις κάμερες των «Κανιβάλων» εξέχοντες δημοσιογράφοι , επιφανείς bloggers, συγγενείς και φίλοι. Αποκαλύπτουμε: Ποιος ίδρυσε γραφείο στοιχημάτων και τζογάρει όλη η μπλογκοφάρμα για το πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια .
Ποιος πολιτικός που είναι και blogger ποντάρησε ένα προς δέκα ότι σε δέκα μέρες από σήμερα θα δημοσιευθούν φωτογραφίες με τον ιδιοκτήτη του «press-gr.blogspot» να χορεύει ζεϊμπέκικο στα μπουζούκια.
Απόψε, στο μεγάλο δελτίο των «Κανιβάλων» , μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρα ντασμπόρντ του συντετριμμένου blogger και αποκαλύπτουμε τα πάντα στο λαό.
Αποκλειστικές σκηνές που θ' ανεβάσουν όλα τα θερμόμετρα της θεαματικότητας.
Για όποιον ενδιαφέρεται παραχωρώ τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των οργιαστικών βίντεο που έχουμε στην κατοχή μας στην προνομιακή τιμή των πέντε (5) εκατομμυρίων ντόλαρς Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής . Γι' αυτή τη συμφέρουσα για σας αγορά πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν η ειδική εκπαίδευσή μου με βάση την κρυφή κάμερα του Μάκη.
Δεν γνωρίζω αν δέχονται οι εκλεκτοί και αξιοπρεπείς συνάδελφοί bloggers που κάνουν τους Κλουζό να παίξουμε σε τέτοιο πατιρντί για 5 ψωροεκατομμύρια. Αλλά νομίζω ότι αν μας έδιναν όσα αξίζουμε 100 δισ. (ντόλαρς εννοώ) θα γινόταν του Κουτρούλη ο γάμος εδώ μέσα και δεν πάει . Μια οικογένεια είμαστε άλλωστε. Έτσι;".


Για τους ...άλλους είναι αφιερωμένο ένα ωραίο τραγουδάκι. "Πηγαίνετε" στην ίδια διεύθυνση κι ακούστε το...

9 σχόλια

  1. απορώ και λυπάμαι ταυτόχρονα...
    αυτό το σκόπιμο 'κυνηγιτούλι' με τους αναγνωστες σας δε μπορώ να το καταλάβω ...παίζετε μαζί τους ? αν δε θέλετε να αποκαλυφθείτε - πράγμα πολύ θεμιτό- μη μας πρήξετε σαν κάτι άλλους μπλόγκερς..εξάλλου με τις αποκαλύψεις που έχετε κάνει ως τώρα το φρόνιμο θα ήταν να μείνετε ανώνυμοι-εκτός και αν έχετε για κάθε τι αρκετά στοιχεια!
    ερώτηση - πρόταση!:ως τώρα οι "πικάντικες" αποκαλύψεις σας - πέρα από αυτές που αφορούν διαπλοκή-,αυτές δηλαδη που αφορούν σε προσωπικό επίπεδο σχετίζονται μόνο με το πασόκ.π.χ.:το τι ειπώθηκε μεταξύ παπανδρέου-βενιζέλου ή πάγκαλου και αποστολάκη..
    για τα εσωτερικά της ν.δ. σας βρίσκω λίγο πεσμένους..
    Για να μη σας παρεξηγήσει κάποιος για μονομέρεια, για να μην σας κατηγορήσει για σκόπιμη θεματολογία που βλάπτει το πασοκ και την ηγεσία του, για να εμπλουτίσετε τις ειδησεις σας , για να αυξησετε τις επισκέψεις σας και τέλος
    για να μας επιτρέψετε να απολαύσουμε το πικάντικο μπλογκ σας σε όλο του το μεγαλείο...
    περιμένω να ακούσω και για τα ενδοπαραταξιακά των υπόλοιπων κομμάτων..ίσως χρειαστει να προσθέσετε καποιον στην ομάδα σας , ίσως όχι. εύχομαι όμως να βρείτε τον τρόπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μου κρατάτε μούτρα
    κι αν σας «δίνω» εγώ
    είναι πάντα μπίζνα
    ποτέ προσωπικό

    ....Αυτός ήταν που το κανε εφεντη...
    Αλυσοδέστε τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρχίσατε και τις βλακείες τώρα; Καιρός να σας κόψω, μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και πώς γίνεται ο ένας μετρητής να δείχνει 218 χιλιάδες και ο άλλος 216; Αμα λέω εγώ ότι κάτι κάνετε με τις μετρήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ένας μετρητής μάλλον μετράει τους ΠΑΣΟΚους και ο άλλος τους Νεοδημοκράτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''Ο ένας μετρητής μάλλον μετράει τους ΠΑΣΟΚους και ο άλλος τους Νεοδημοκράτες....''
    είπε ο προηγούμενος φίλος
    ...
    δες τε και εδώ :
    http://img165.imageshack.us/my.php?image=2oy1.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΛΙΝΚ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ VIRUS...THA SAS KATASTREPSI TON YPOLOGISTI...RE EKSUPNAKIA PARTO APO KEI NA MPEI H DIAXEIRHSH NA TO SVISI.....

    ''Ο ένας μετρητής μάλλον μετράει τους ΠΑΣΟΚους και ο άλλος τους Νεοδημοκράτες....''
    είπε ο προηγούμενος φίλος
    ...
    δες τε και εδώ :
    http://img165.imageshack.us/my.php?image=2oy1.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SYMFWNA ME TO ALEXA.COM VRISKETE MESA STA 480.000 PAGOSMIA ...ME DEDOMENO OTI O METRITIS METRAEI PROBOLES KAI KTYPHMATA ...KALA PAEI DEN YPARXOYN KAI POLLA ELLINIKA BLOG ME TOSH KALH EPISKEPSIMOTHTA ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *