GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλύτερη η πραγματική διαφορά!

Με προβάδισμα 4,3-4,5% θα κέρδιζε, αν γίνονταν τώρα εκλογές, η ΝΔ... Στο τελευταίο γκάλοπ της εταιρείας GPO που παρουσιάστηκε την Δευτέρα ...

Με προβάδισμα 4,3-4,5% θα κέρδιζε,
αν γίνονταν τώρα εκλογές, η ΝΔ...
Στο τελευταίο γκάλοπ της εταιρείας GPO που παρουσιάστηκε την Δευτέρα από το Mega η διαφορά υπέρ της ΝΔ εμφανίστηκε 3,3%. Έχουμε την πληροφορία ότι στην πραγματικότητα η λεγόμενη "ψαλίδα" ήταν μεγαλύτερη περίπου 0,5% αλλά παρουσιάστηκε συνειδητά μικρότερη.
Επίσης η ανεπίσημη πρόβλεψη που έκαναν οι αρμόδιοι της εταιρείας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας δημοσκόπησης, είναι ότι αν γίνονταν τώρα εκλογές η ΝΔ θα κέρδιζε με περίπου 4,3%-4,5% το ΠΑΣΟΚ.
Το 2004 η ΝΔ είχε κερδίσει με διαφορά 4,8%.

14 σχόλια

  1. e loipon exete katadisei gelioi.
    eilikrina...

    Ego loipon exo tin pliroforia oti i diafora giorgou - karamanli einai 0,5 monades mprosta iper tou giorgou....
    aman poia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. an kai prosopika simpatho ton giorgo san profil politikou eimai sigouri oti den teriazei sth nootropia tou mesou ellina ka giauto i pliroforia akougetai alithini...distixos h eutuxos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι... Η Ελλάδα θέλει τον Ψωμιάδη της, τον Καραμανλή της... Δεν την ενδιαφέρει να είναι χρήσιμοι στον τόπο... Αρκεί να είναι συμπαθείς...

    Ο Γιώργος είναι σοβαρός, εργατικός, και για τα γούστα του Έλληνα κοματάκι φλώρος(*). Δεν πάει στις πίστες να τα σπάσει, δεν πετάει "πυροτεχνήματα" στο μπαϊρακτάρη, δεν κρύβεται πίσω από μεγάλα λόγια, και υποσχέσεις ακάλυπτες επιταγές... Λέει τη γνώμη του ακόμη κι όταν είναι ενάντια στο κοινό αίσθημα (βλέπε αποποινικοποίηση μαλακών ναρκωτικών, άρθρο 16 κλπ) γιατί πιστεύει σε αυτήν.

    Επίσης ο Καραμανλής έχει μια αόρατη ασπίδα από στελέχη που τον προστατεύουν πως και πως. Πάντα βγαίνει αυτός καλός και τα στελέχη του σκάρτα. Τον κρατάνε ατσαλάκωτο.

    Ο Γιώργος όποτε πάει να πάρει το προβάδισμα τον υποβαθμίζουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τη συμπεριφορά τους. Όποτε το ΠΑΣΟΚ μειώνει την ψαλίδα κάποιο στέλεχός του θα βρεθέι να πει καμμιά δυνατή μαλακία...

    Ο Γιώργος είναι ικανός, στήριξη χρειάζεται...


    (*) Για τα γούστα του Έλληνα λέω, εμένα δεν μου φαίνεται φλώρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βιος και πολιτεία του Γιωργάκη:

    1) Ο έλληνας πολιτικός που εναπόθεσε στεφάνι στο μνημειο του Κεμαλ.

    2) Ο ανθρωπος που έμεσα αναγώρισε ως κράτος τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Για δείτε τι έγινε στην τελευταία συγκέντρωση της σοσιαλιστικής διεθνούς.

    3) Αμα τον βάλεις να πει μια πρόταση στα ελληνικά μαλλον θα νομίζεις οτι μιλάει μια δική του διάλεκτο.

    Αμα ζούσε ο παππούς του σίγουρα θα ζητούσε να ξαναβαπτίσουν τον μικρό γιωργάκη σε μαχμετάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γιώργος είναι ολοφάνερα ανεπαρκής. Από αυτό θα ωφεληθούν ΝΔ, ΣΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ξέρω ότι ο Γιώργος υπήρξε Υπουργός Παιδείας και πρόλαβε μέσα σε ένα χρόνο να κάνει πράγματα που άλλοι ούτε διανοούνται, όπως το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
    Ξέρω επίσης ότι όταν ο Γιώργος ήταν Υπουργός Εξωτερικών μπήκε η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τις απειλές της Τουρκίας, παρά την αντίθεση όλων των άλλων κρατών μελών, παρά την αντίθεση των Η.Π.Α.
    Άρα, μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο να είναι...ανεπαρκής.

    Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι τα "παπαγαλάκια" της Κυβέρνησης κάνουν καλή δουλειά με τα γκάλοπ. Σε λίγο θα πείσουν τον ελληνικό λαό ότι δεν χρειάζεται καν να πάει να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές. Αλλά θα πάει...και θα τρέχουν τα "παπαγαλάκια" να κρυφτούν.

    Υ.Γ. Όσο για το ανεκδιήγητο "παπαγαλάκι" που εξανίσταται ακόμη για το ότι ο Γιώργος εναπόθεσε στεφάνι στο μνημείο του Κεμάλ τι να πω; Προφανώς θεωρεί τον Γιώργο "εθνοπροδότη" και "μίασμα", όπως "μίασμα" θα θεωρεί και τον Ελευθέριο Βενιζέλο που τα βρήκε με τον Κεμάλ μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Έτσι μπράβο "παπαγαλάκι" μου. "Εθνικόφρονες" και "μιάσματα" οι έλληνες. Αυτή ήταν - και είναι - πάντα η Δεξιά.
    Υ.Γ.2 Όσο για τη Σοσιαλιστική Διεθνή, "παπαγαλάκι" μου, αφού δεν ξέρεις γιατί μίλας; Ξέρεις ότι η αντιπροσωπεία του τουρκοκυπριακού κόμματος συμμετείχε ως αντιπροσωπεία από την ΚΥΠΡΟ και όχι από την ΤΔΒΚ (τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος); Ξέρεις ότι αυτό ακριβώς επεδίωκαν και τα ελληνοκυπριακά κόμματα; Ξέρεις; Αλλά τι ρωτάω...Αυτά σου είπαν, αυτά λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να συστηθώ, είμαι το παπαγαλάκι! Επιστρέφω ακόμα πιο ανεκδιήγητο :)

    1) Η Κύπρος θα έμπαινε είτε το ήθελε ο Γιωργης είτε όχι. Κάλυπτε ΚΑΘΕ όρο και δεν χρειαζόταν την βοήθεια κανενός. Ισα ίσα που προσπάθησαν όλοι να της φορτώσουν τον μπανΑΝΑΝ για να την διαλύσουν.

    2) Ειπες υπουργός εξωτερικών? Χμμμ κατι ζεϊμπέκικα τα θυμάται κανείς? Για τα πανηγύρια είναι.

    3) Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν άνδρας με τα όλα του και έπραξε σωστά όπως κάθε ηγέτης. Η φιλία που αναφέρεις με τον Κεμαλ εγω θα την έλεγα διπλωματία. Δεν εχει καμια σχεση με το να αποδόσεις φόρο τιμής στον σφαγέα των Ποντίων & Αρμενίων, των Ελληνων της Σμύρνης και εγκαθιδρυτή του σημερινού στρατιωτικου καθεστώτος.

    4) Πόσες αντιπροσωπείες απο την Κύπρο μπορουν να είναι στην σοσιαλιστική διεθνή? Γιατι εγω ξέρω το αδελφο κομμα του Πασοκ, ΕΔΕΚ που καταδίκασε αυτη την κίνηση. Δηλαδή οπως τα παρουσιάζεις εσύ έκανε ακόμα μεγαλύτερο σφάλμα, ενεπλάκει στα εσωτερικά της Κύπρου. Ετσι δεν λέγεται οταν προωθείς ενα κόμμα έναντι κάποιου άλλου στο εσωτερικό ενος άλλου κράτους? Της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Κύπρου!

    Δεν υπάρχουν ούτε αριστεροί ούτε δεξιοί, αυτά είναι για τους Γάλλους που τα σκέφτηκαν. Οι Έλληνες είναι Έλληνες! Δεν χωράει διαχωρισμούς. Ούτε προδωσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπορεί η ατζέντα του Γιώργου να είναι light για τα ελληνικά στάνταρ, όμως του Κωτσου που είναι heavy και στιβαρή τα βλέπουμε τα αποτελέσματα:

    1) φεύγουν οι εταιρείες από τα λιμάνια (18 εκ χασούρα για ΟΛΠ)
    2) ρυθμίζεται στη ζούλα η εισφοροδιαφυγή (μίνι ασφαλιστικό) 3) πληρώνουμε ΦΠΑ πάνω στο φόρο (βλέπε αυξήσεις cosmote)
    4) φεύγουμε ηρωικώς ηττημένοι από την πορεία της ευρωτουρκικής αντιπαράθεσης
    5) πάμε για διχοτόμηση στη νήσο
    κοκ
    η λίστα είναι μεγάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α και για να μην ξεχάσω...

    η ρύθμιση της εισφοροδιαφυγή αφορά και σε κατασκευαστικές εταιρείες ειδικά

    συνεπώς σημείο 6) κερδίζεται η μάχη ενάντια στη διαπλοκή

    πρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε, ψιτ παπαγαλάκι...την Κύπρο την έβαλε στην ΕΕ ο Κρανιδιώτης και το όραμα που είχε για τους συντοπίτες νησιώτες του.

    μάλιστα το όραμα Κρανιδιώτη πέρασε δια πυρός και σιδήρου, μιας και οι φίλοι κουμπάροι δεν ψήνονταν και πολύ, όπως επίσης ψιλοτσινούσε και η ΝΔ.

    Το όραμα Κρανιδιώτη συνέχισε επιτυχώς ο ΓΑΠ!

    Αυτό που βλέπω εγώ να εξελίσσεται τώρα είναι το όραμα της διχοτόμησης με μαέστρο τον Τάσσσσος και κομπανία την ελληνική δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν πριν λίγο καιρό έγραψα ότι αυτό το site είναι του Βενιζέλου, δεν περίμενα ότι θα ξεμπροστιάζονταν τόσο απροκάλυπτα... Στην αρχή έλεγα για να λέει όσα λέι είναι άλλο κόμμα, αλλά μετά είδα ότι τα χώνει και στον Καραμανλή, το Κωνσταντόπουλο κα. Ο μόνος που τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης-διαφήμισης είναι ο blogger Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΥΓ. Εξού και το post "Γενίτσαρος ο Χρυσοχοΐδης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τι να μας πει κι ο Βενιζέλος, έβγαζε τον Ανδρέα ζωντανό ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός στο Ωνάσειο.

    αυτή ήταν και η επιτυχία που εξαργυρώνει μέχρι σήμερα: "Ο ζωντανός νεκρός".

    πρρρρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τουμπεκί ψιλοκομμένο το "παπαγαλάκι". Αλλά, τρία σχολιάκια ακόμη γιατί συνεχίζει να ψιλο-"παπαγαλίζει":
    1. Όταν ο Γιώργος χόρευε ζεϊμπεκιές έπαιρνε ταυτόχρονα την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ. Εκπλήρωνε το όραμα του Γιάννου Κρανιδιώτη, όπως πολύ σωστά λέει ο Κονδύλης. Είχε κάθε λόγο να χορεύει.
    Τώρα ο Κωστάκης κάνει κουμπαριές και παίρνει...μην σου πω τι παίρνει.

    2. Μπα; Όταν ο Ελευθέριος Βενιζέλος έκανε την υπέρβασή του με τον Κεμάλ δεν είχε σφάξει Αρμενίους και Ποντίους; "Παπαγαλάκι" μου μην το ψάχνεις. Αυτό που για τον Ελευθέριο Βενιζέλο αποκαλείς διπλωματία, το θεωρείς προδοσία στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου. Είσαι γνήσια περίπτωση κολλημένου δεξιού εθνικόφρονα που δεν μπορεί να δει πιο πέρα από τη μύτη του ή... τα πίτουρα που του σερβίρουν.Από αυτούς που με χρονολογική σειρά έστησαν στον τοίχο τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον Αντρέα Παπανδρέου, τον Κώστα Σημίτη και τώρα τον Γιώργο Παπανδρέου, ως εθνοπροδότες.

    3. Σου είπα... για τη Σοσιαλιστική Διεθνή..., αν δεν ξέρεις... μη μιλάς. Ποιος σου είπε ότι διαφώνησε η ΕΔΕΚ; Το ξέρεις ότι η ΕΔΕΚ είχε συμφωνήσει με τη συμμετοχή του κόμματος του Ταλάτ με το καθεστώς του παρατηρητή στη Σοσιαλιστική Διεθνή; Το ξέρεις ότι όλα τα ελληνοκυπριακά κόμματα έχουν επίσημες σχέσεις με τα τουρκοκυπριακά; Το ξέρεις ότι το κόμμα του Ταλάτ συμμετέχει - στο ξαναλέω - ως αντιπροσωπεία από την Κύπρο κι όχι απ’το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος; Μήπως δεν τους θεωρείς Κυπρίους; Μήπως θα ήθελες να συμμετάσχει ως κόμμα από το ψευδοκράτος; Μήπως το ίδιο θα ήθελε και η Τουρκία; Μήπως δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται; Η δεν θέλεις να καταλάβεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *