GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα τινάξω εγώ το σύστημα στον αέρα..."

...απειλεί τώρα ο Κωνσταντόπουλος Δεν ξέρουμε αν ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος θα βγάλει, όπως λέει, τα μπιμπ και θα ακουστούν τα ονόματα ή θα φ...

...απειλεί τώρα ο Κωνσταντόπουλος
Δεν ξέρουμε αν ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος θα βγάλει, όπως λέει, τα μπιμπ και θα ακουστούν τα ονόματα ή θα φοβηθεί τον Ν. Κωνσταντόπουλο και τις μηνύσεις και αγωγές που θα του κάνει.
Ξέρουμε όμως ότι ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού απειλεί ότι αν βγει το όνομά του στη φόρα και γίνει αποδιοπομπαίος τράγος του πολιτικού συστήματος, θα τινάξει εκείνος στον αέρα ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα με τα στοιχεία που έχει. Και σίγουρα είναι σε θέση να έχει τέτοια στοιχεία.

2 σχόλια

  1. Δεν θα τινάξει το πολιτικό σύστημα στον αέρα ο Κωνσταντόπουλος, αλλά τον δημοσιογράφο-επιχειρηματία κ. Τριανταφυλλόπουλο. O κυρ-Νίκος έχει μαζέψει πολλά στοιχεία για τις δεκάδες off-shore εταιρείες που διαθέτει ο κ. Τριανταφυλλόπουλος και έχει πέσει πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την -εν μέρει- επιβεβαίωση. Αν τις βγάλει, κι εμείς μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *