GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πού ήταν ο ένας και πού ο άλλος...

Τι ξέχασε ο Δ. Τσοβόλας για το σκάνδαλο Κοσκωτά και το Ειδικό Δικαστήριο Δημοσιότητα δεν πήρε μεγάλη στις εφημερίδες. Πολλά σχόλια και κυρ...

Τι ξέχασε ο Δ. Τσοβόλας για το σκάνδαλο Κοσκωτά και το Ειδικό Δικαστήριο
Δημοσιότητα δεν πήρε μεγάλη στις εφημερίδες. Πολλά σχόλια και κυρίως αρνητικά προκάλεσε όμως μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ η τηλεοπτική συνέντευξη Τσοβόλα η οποία αποσκοπούσε σε έμμεση στήριξη του Γ. Παπανδρέου και σε ευθεία επίθεση κατά του Β. Βενιζέλου.
Ο ίδιος ο Βενιζέλος όταν το έμαθε ενοχλήθηκε και έλεγε ότι δεν θα αφήσει την πρόκληση αναπάντητη. Πάντως ακόμη και "παπανδρεϊκοί" βουλευτές είναι ενοχλημένοι καθώς μαθαίνουν ότι επίκειται και "επιστροφή" Τσοβόλα. "Έτσι δεν κερδίζουμε, χάνουμε..." λένε. Ένα ακόμη πιο πολιτικό σχόλιο που ακούσαμε: "Δηλαδή, τώρα ο Γιώργος θα κινείται μεταξύ νεοφιλελευθερισμού και τσοβολισμού;"
Οι πιο παλιοί έκαναν λόγο για αχαριστία του Τσοβόλα έναντι του Βενιζέλου. "Την περίοδο του Ειδικού Δικαστηρίου ο Βενιζέλος ήταν εδώ, έδινε καθημερινά τη μάχη, τον βοηθούσε και τον στήριζε ενώ ο Γιώργος είχε πάει να ...κρυφτεί στην Αμερική για να μην αναζητήσουν τις δικές του ευθύνες για το σκάνδαλο Κοσκωτά".
Έτσι ακριβώς είναι...

1 σχόλιο

  1. Παιδιά, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν που έστειλε τον Κοσκωτά στο σκαμνί, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να τον εκβιάσει με πλαστά έγγραφα και μέσω του Γιώργου να εκβιάσει τον Ανδρέα Παπανδρέου. Όσοι δεν γνωρίζουν ιστορία, ας τη μάθουν. Κι όσοι γνωρίζουν ιστορία, μην κάνουν ότι την ξεχνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *