GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γενίτσαρος ο Χρυσοχοϊδης!

Στήριξε τον Γ. Παπανδρέου... Το φονικό του Αγρινίου κάλυψε κάθε άλλη είδηση από τα δελτία ειδήσεων. Έτσι δεν "έπαιξαν" χτες βράδ...

Στήριξε τον Γ. Παπανδρέου...
Το φονικό του Αγρινίου κάλυψε κάθε άλλη είδηση από τα δελτία ειδήσεων. Έτσι δεν "έπαιξαν" χτες βράδυ το θέμα από τη συνεδρίαση των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ. Σ' αυτήν, όσοι συμμετείχαν έμειναν αποσβολωμένοι ακούγοντας τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, που μέχρι πρόσφατα κόντραρε τον αρχηγό του, να βγαίνει ...παπανδρεϊκότερος του Γ. Παπανδρέου. Και του είπε ότι δεν πρέπει να υποκύψει στην εσωκομματική κριτική, αντίθετα να συνεχίσει αταλάντευτα και δυναμικά. Η συζήτηση αφορούσε το άρθρο 16 για τα ΑΕΙ και οι Α. Λοβέρδος και Π. Ευθυμίου που "φωτογραφήθηκαν" ως διαφωνούντες με την επίσημη γραμμή, υπέρ της αναθεώρησης, απέφυγαν να πάρουν το λόγο.
για να "στείλει" πιο πίσω τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ!
Όταν συνήλθαν από την έκπληξη οι πιο πολλοί από τους παριστάμενους, κατάλαβαν ότι δεν "παραληρούσε" ο Μ. Χρυσοχοϊδης.
Αλλά ότι άρχισε να ξεδιπλώνεται το σχέδιο που κάποιοι προωθούν εδώ και καιρό στο ΠΑΣΟΚ: Να "διατηρηθεί" αρχηγός ο Γ. Παπανδρέου ακόμη και ηττημένος ούτως ώστε η διαδοχή να κριθεί αργότερα όταν θα έχουν "καεί" οι σημερινοί "διάδοχοι" και θα έχουν ετοιμαστεί οι ...μετα-δελφίνοι.

8 σχόλια

  1. Άσχετο. Οι γραμματοσειρές σας γιατί είναι σαν λούνα παρκ; Μας βγάζετε τα μάτια ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει ποιοι είναι οι δελφίνοι και οι μεταδελφίνοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ. αυτό που με καίει είναι το ΠΑΣΟΚ να υιοθετεί υπεύθυνες και προοδευτικές θέσεις. Και η θέση του ΓΑΠ για την παιδεία είναι προς αυτή την κατεύθυνση και μπράβο στον Χρυσοχοϊδη που τη στήριξε! έλεος με την παραπολιτική ασχοληθείτε επιτέλους και με την ουσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δουμε ποιοι κοματικοποιησαν την παδεια και δημιουργησαν το τερας του ΔΙΚΑΤΣΑ που μας κανει ρεζιλι σε ολη την Ευρωπη! Ποιοσ ηταν υπουργος παιδειας ως το 2004?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας δουμε ποιοι κοματικοποιησαν την παδεια και δημιουργησαν το τερας του ΔΙΚΑΤΣΑ που μας κανει ρεζιλι σε ολη την Ευρωπη! Ποιοσ ηταν υπουργος παιδειας ως το 2004?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς κάποιοι αδυνατούν ναακολουθήσουν τις εξελίξεις τησ κοινωνίας και της εποχής.΄Το παράξενο στην όληκριτική στάση σε όσους τολμούν να πούν την αλήθεια στούς Έλληνεσ είνια ότι οι ίδιοι αποτελούν φαντάσματα του σάπιου συστήματος που προσπαθούν να προστατέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός ο Ευθυμίου θα μιλήσει για την δημόσια παιδεία!αυτός που την πήγε δέκα χρόνια πίσω, που είχε μετατρέψει το δικατσα και το υπουργείο παραμαγαζό του.Μήν τρελαθούμε στο τέλος.
    ΑΝΑΚΆΛΥΨΑΝ δελφίνουσ τα δελφίνια τησ διαπλοκής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπε μια φορά κάτι σωστό ο jorjito (Γιωργάκης) και πήγε να τον φάει όλο το μουχλιασμένο ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα. Εάν στο Πασοκ δεν παρατήσουν τα μικροπολιτικά, ψευτοαριστερα παιχνιδάκια δεν βλέπουν το μάξιμου ούτε με κιάλια. Αφήστε το Χρυσοχοιοδη να τον στηρίζει τουλάχιστον αυτός καταλβανει ότι δε ζουμε στα 70σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα...εισαι σουπιας ονομα και πραμα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *