GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε πάει στο ...Φεστιβάλ!

Δεν οφείλεται σε παράλειψη η απουσία του ονόματος του Ε. Βενιζέλου από την είδηση που έχουμε παρακάτω για την κόντρα των κορυφαίων του ...

Δεν οφείλεται σε παράλειψη η απουσία του ονόματος του Ε. Βενιζέλου από την είδηση που έχουμε παρακάτω για την κόντρα των κορυφαίων του ΠΑΣΟΚ στον Γ. Παπανδρέου για το άρθρο 16 του Συντάγματος. Ο Ευάγγελος απουσίαζε όντως από την σύσκεψη μολονότι το θέμα αφορούσε την Παιδεία και μολονότι εκείνος είναι που πρώτος διαφώνησε με την υπερψήφιση της αναθεώρησης αυτού του άρθρου.
Πού βρισκόταν; Παρακολουθούσε το ...Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Θεσσαλονίκη. Ομως ουδέν "κακόν" αμιγές "καλού": Πώς να του χρεώσουν τώρα κινήσεις υπονόμευσης του Γ. Παπανδρέου; Λίγο δύσκολο.
Κι ακόμη πιο δύσκολο αφού και η ίδια η Μ. Ξενογιαννακοπούλου είπε στον αρχηγό της ότι όταν πήγε σε τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Ζαγορίτη να μιλήσει για ιδεολογικές διαφορές από τη ΝΔ, της απάντησε εκείνος ότι το ΠΑΣΟΚ συμφωνεί με την αλλαγή στο άρθρο 16 και την έφερε σε δύσκολη θέση. Εκτός κι ...αν προσχώρησε κι η Μαριλίζα στους βενιζελικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *