GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε σύγκρουση η Μπενάκη με τον Καραμανλή...

Δεν της έχει κάνει ακόμα το χατήρι να της υποσχεθεί το Επικρατείας Οι δηλώσεις της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη στον "Ελεύθερο Τύπο" υπ...


Δεν της έχει κάνει ακόμα το χατήρι
να της υποσχεθεί το Επικρατείας
Οι δηλώσεις της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη στον "Ελεύθερο Τύπο" υπέρ της αλλαγής του εκλογικού νόμου δεν ευχαρίστησαν το Μέγαρο Μαξίμου. Υπάρχει σε αυτό κι ένα δυνατό παρασκήνιο. Η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει πρόβλημα να την "σπάσει" στον Καραμανλή. Ισα - ίσα. Θέλει να του κάνει επίδειξη δύναμης με τις απόψεις της και την επιρροή που λέει ότι έχει.
Γιατί συμβαίνει αυτό: Η κ. Ψαρούδα θέλει να μετακομίσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αλλά ο πρωθυπουργός λέει μέχρι τώρα όχι. Και την "αφήνει" στην Α' Αθηνών όπου θα "ιδρώσει" για να ξαναβγεί.
Γι' αυτό και από την συνέντευξή της η πιο "πονηρή" απάντηση είναι στο ερώτημα αν θα πάει ή όχι στο Επικρατείας: "Και πού να το ξέρω εγώ;" απαντά στέλνοντας "μήνυμα" στον Κ. Καραμανλή.
Η ακήρυκτη σύγκρουσή τους θα έχει και συνέχεια, λένε.

1 σχόλιο

  1. Ανοιχτή επιστολή στην υποψήφια της Α’ Αθηνών της Ν.Δ. κυρία Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη.>>

    Αγαπητή κυρία Μπενάκη,

    Είμαι πρώην διπλωματικός υπάλληλος του Υπουργείου Εξωτερικών και ως προερχόμενος από το Δικηγορικό επάγγελμα, έτρεφα εκτίμηση στο πρόσωπό σας, ως έγκριτης νομικού.

    Κατά την προεκλογική σας δραστηριότητα του έτους 2004 είχατε δηλώσει σε συγκέντρωση στην οποία είχα παρευρεθεί, ότι «η Ν.Δ. θα φροντίσει για την άμεση και ουσιαστική εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων».

    Η συνάδελφός σας κυρία Μπακογιάννη, ως Υπουργός Εξωτερικών, θα μπορούσε να σας βεβαιώσει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της στο ΥΠΕΞ, δεν εφάρμοσε τις αποφάσεις 2023/2003, 73/2005, 3554/2006 και 3555/2006 που ακύρωναν την παράλειψή μου σε προαγωγές, με το επιχείρημα ότι «οι αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας δεν είναι υποχρεωτικές για το ΥΠΕΞ» και έτσι ακολούθησε την τακτική της καθυστέρησης της εφαρμογής τους, μέχρις ότου οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι συνταξιοδοτηθούν ή πεθάνουν από γηρατειά.

    Ο Υφυπουργός κ. Κασσίμης, πιο ειλικρινής, κατά τη συζήτηση του νέου Οργανισμού του ΥΠΕΞ στη Βουλή στις 10.05.2007 και απαντώντας σε παρατήρηση του κ. Κωνσταντόπουλου ότι «η μη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων είναι ποινικό αδίκημα» δήλωσε ευθαρσώς ότι «δεν θα μας υποχρεώσει το Συμβούλιο της Επικρατείας να κάνουμε πρέσβεις τους βλάκες και τους ηλίθιους».

    Σας ερωτώ: Αυτή είναι η επίσημη γραμμή της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την ισχύ των δικαστικών αποφάσεων; Ή μήπως η Νέα Δημοκρατία ζητάει την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων μόνο όταν είναι στην αντιπολίτευση;

    Με εκτίμηση

    Νίκος Γαλανόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *