GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγκαλιές και φιλιά...

Σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, χθες το μεσημέρι, έτρωγαν σε χωριστά τραπέζια με τις παρέες τους η κόρη της υπουργού Εξωτερικών Αλεξία ...

Σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, χθες το μεσημέρι, έτρωγαν σε χωριστά τραπέζια με τις παρέες τους η κόρη της υπουργού Εξωτερικών Αλεξία Μπακογιάννη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κίμων Κουλούρης.
Φεύγοντας η κ. Μπακογιάννη, χαιρέτησε πολύ ευγενικά αρκετούς γνωστούς της σε διάφορα τραπέζια του εστιατορίου. Οταν έφθασε όμως στο τραπέζι του Κ. Κουλούρη, εκείνος σηκώθηκε επάνω και όχι μόνο χαιρέτησε αλλά άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλιά με την εγγονή του Κ. Μητσοτάκη. Το γεγονός σχολιάστηκε από πολιτικής σκοπιάς ποικιλοτρόπως.

7 σχόλια

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΣΑΤΕ ΘΥΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. στο 17 όντως έτρωγε χτες ο Μητσοτακης με την Αλεξια, αλλά οχι και ο Κουλούρης. Ο Βενιζελος έτρωγε και στο τελος χαιρετήθηκε με τον επίτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά ποιός Κουλούρης αυτός είναι στην Αμερική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απάντηση του Press-gr:
    Δεν υπήρξαμε θύμα παραπληροφόρησης. Το περιστατικό συνέβη ακριβώς έτσι όπως το περιγράφουμε. Η μόνη διαφορά είναι ότι συνέβη "προχθές" (την Τρίτη δηλαδή) και όχι "χθες" (την Τετάρτη), όπως αναφέραμε. Ο ...μεταμεσονύκτιος δαίμων του διαδικτύου ευθύνεται για την παραδρομή.
    Με έναν παχουλό κύριο με μουσάκι έτρωγε για την ακρίβεια την Τρίτη η Αλεξία. Κι ο Κουλούρης είχε κάνει, απ' την αρχή, την ...βόλτα του απ' όλα σχεδόν τα τραπέζια. Μέχρι και σ' αυτό που έτρωγε ο Βενιζέλος (κάθε μέρα πάει αυτός εκεί;) κάθησε για λίγο. (Ότι έφαγε εκεί και χθες με τον πατέρα της, δεν το γνωρίζουμε αλλά μάλλον ο ...Κουλούρης θα έλειπε).
    Press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν είναι την Τρίτη πάω πάσο. Με τον πατέρα της όμως η έρμη η Αλεξία είναι λίγο δυσκολο να φάει...Με τον επίτιμο έτρωγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστό και sorry...
    Με τον αειθαλή παππού της.
    Press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *