GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ομαδική παραίτηση γιατρών!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ε.Σ.Υ. εκδηλώνεται ομαδική παραίτηση γιατρών . Αυτό συνέβη χθες γιατί η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκρ...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ε.Σ.Υ. εκδηλώνεται ομαδική παραίτηση γιατρών. Αυτό συνέβη χθες γιατί η Παιδοχειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης τίθεται στην ουσία εκτός λειτουργίας μετά από τις παραιτήσεις επτά γιατρών από τους οκτώ με μόνιμες οργανικές θέσεις.
Το υπουργείο Υγείας κατηγορείται ότι ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ επιβάλλοντας την επιστροφή του πρώην Διευθυντή της Κλινικής Β. Κασελά, για τον οποίον υπάρχει τελεσίδικη απόφαση του ΣτΕ, με την οποία έχει εκπέσει της θέσης του από τον προηγούμενο Ιούλιο. Στην παρανομία συνεργεί και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αποστόλου, ο οποίος επαναφέρει τον Β. Κασελά μολονότι σε βάρος του υπάρχει πλήθος επίσημων καταγγελιών από τους γιατρούς της κλινικής.
Οι γιατροί που παραιτούνται είναι οι αναπληρωτές διευθυντές Ιωάννης Ζιούτης, Σπύρος Γκαβόπουλος, Αρης Κλοκκάρης, Γιώργος Τσικόπουλος και οι επιμελητές Β' Χρήστος Στεφανίδης, Μαρίνος Παπουτσάκης, Ελευθέριος Σμαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *