GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε την big business του ΟΤΕ...

το ...ρουμπίνι του Αλογοσκούφη! Θυμάστε από πότε αποκαλύψαμε ότι το νέο ... ρουμπίνι (κατά το διαμάντια και ρουμπίνια ) του Γ. Αλογοσκούφ...

το ...ρουμπίνι
του Αλογοσκούφη!
Θυμάστε από πότε αποκαλύψαμε ότι το νέο ...ρουμπίνι (κατά το διαμάντια και ρουμπίνια) του Γ. Αλογοσκούφη λέγεται Χρήστος Μεγάλου; Από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.
Ο οικονομικός μας συντάκτης, μας ενημερώνει ότι η Credit Suisse First Boston, στην οποία επικεφαλής για τις ελληνικές "δουλειές" είναι ο Χρήστος Μεγάλου, παίρνει τη μερίδα του λέοντος ως "σύμβουλος" για την ιδιωτικοποίηση νέου πακέτου του ΟΤΕ. Αυτή κι αν είναι η big business από την οποία θα βγει πολύ χρήμα...
"Συγκρατήστε αυτό το όνομα. Θα τον ακούσουμε πάλι σύντομα", γράφαμε τότε. Ο Μεγάλου είναι ο άνθρωπος που αθόρυβα βρίσκεται πίσω και απ' όλες τις προηγούμενες μεγάλες δουλειές: την αγορά της τουρκικής Τράπεζας Financbank από την Εθνική, την αγορά της Π&Κ Χρηματιστηριακής, την πώληση της Εμπορικής κλπ. Όλα τα σκάνδαλα, δηλαδή. "Επίσης "προετοιμάζει" και τις επόμενες" προβλέπαμε κι επιβεβαιωθήκαμε.
Τένις, Εκάλη, διακοπές και χρήμα...
Να θυμήσουμε τι εστί Μεγάλου; Πρόκειται για οικογενειακό φίλο του Γ. Αλογοσκούφη. Και η συζύγός του, η Ρουμπίνη, πρώην χαμηλόβαθμη υπάλληλος σε διαφημιστική εταιρεία, που προσλήφθηκε μετεκλογικά σε επιτελική θέση στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο -και μοιράζει αφειδώς χρήμα σε διάφορα λαμόγια- είναι η προσωπική επικοινωνιακή σύμβουλος του κ. Αλογοσκούφη. Τυχαίο είναι αυτό; Ηθικά σίγουρα είναι σκανδαλώδες.
Πάρε θέση, κύριε Καραμανλή...
Ο πρωθυπουργός αλήθεια το ξέρει; Και τι λέει;
Θυμίζουμε ακόμη ότι Αράπογλου, Μεγάλου, Τσουπίδης και Πιλάβιος είναι στους τραπεζικούς κύκλους γνωστή ως "η παρέα του Αλογοσκούφη". Παίζουν τένις, κυκλοφορούν στα σαλόνια της Εκάλης, πάνε διακοπές μαζί και είναι αυτοί που διαχειρίζονται και το πολύ χρήμα.

6 σχόλια

  1. φώναζε φώναζε ο Μακής...και τι έβγαλε?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάκης. Ποιός Μάκης παιδιά. Ποιός από όλους. Γιατί το όνομα στη χώρα αυτή έχει καεί. Δυστυχώς όποιος το έχει θα πρέπει να το αλλάξει γιατί βρωμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οσμή που βγάζετε επιρρεάζει το χώρο μου. Πόσο γελοίοι είστε αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή για το επίπεδό σας. Οταν κάποιος δει την αλήθεια θα γελάει πραγματικά μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να καταλάβετε πόσο άσχετοι είσαστε (αλλά το ξέχασα δεν είστε δημοσιογράφοι...). Ο κ. Πιλάβιος και ο κ. Τσουπίδης δεν παίζουν τέννις, κάποιοι από αυτούς που αναφέρετε δεν είναι καν μέλη του κλάμπ της Εκάλης , ενώ κάποιοι άλλοι δεν συνδέονται μεταξύ τους. Παιδιά μπορείτε τουλάχιστον να κάνετε κάποιο βασικό ρεπορτάζ; Αλλά ξέχασα, είστε απορροφημένοι στο επάγγελμα του εκβιαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eίστε πραγματικά για τα μπάζα. Δεν βλέπετε τα νούμερα όπως πραγματικά είναι. Συνεχίστε να γράφετε ότι άσχετο και ασύνδετο μπορείτε. Εχει ενδιαφέρον γιατί όπως λένε οι λατίνοι σκρίπτα μάνεντ φίλοι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *