GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παιδιά, μην αργείτε..."

"Παιδιά, μην αργήσουμε γιατί πρέπει να πάω και στην ΕΡΤ!" είπε (εκτός τηλεοπτικού "αέρα") ο Β. Βενιζέλος στους αρμόδι...

"Παιδιά, μην αργήσουμε γιατί πρέπει να πάω και στην ΕΡΤ!" είπε (εκτός τηλεοπτικού "αέρα") ο Β. Βενιζέλος στους αρμόδιους της τηλεόρασης του Alpha, όπου "βγήκε" χθες βράδυ στο δελτίο των 8 μ.μ. Και όντως αμέσως μετά πήγε στο στούντιο της ΕΡΤ στην οδό Μουρούζη για τηλεοπτική εκπομπή.
Αυτή ήταν η "ανειλημμένη υποχρέωση" που επικαλέστηκε για να φύγει από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου όπου επέστρεψε λίγο πριν τελειώσει.

Τι έγινε εκεί; Διαβάστε παρακάτω...

2 σχόλια

  1. To PRESS-GR αποκαλύπτει σήμερα γιατί ο Γιώργος ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ την κόντρα με τον Βενιζέλο χθες στο Πολιτικό Συμβούλιο.
    Πριν από δύο ημέρες στη Χ. Τρικούπη έφθασε μια δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου και στην οποία το ερώτημα ήταν τι ζητά ο κόσμος από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για να ανακάμψει και να διεκδικήσει με επιτυχία την εκλογική νίκη.
    Και αυτό το γκάλοπ, επιβεβαίωσε ότι ακριβώς λένε οι δημοσκοπήσεις που κάνει κατά καιρούς το ΠΑΣΟΚ:
    Πρώτο και κύριο, να διατυπώνει "καθαρές και ανυποχώρητες θέσεις". Να μην κάνει δηλαδή αυτό που κάνει μέχρι σήμερα (Λαύριο, Ιδιωτικά Πανεπιστήμια κ.λπ), προκαλώντας σύγχυση στον κόσμο. Και δεύτερον, "να δρα και να λειτουργεί αρχηγικά". Με λίγα λόγια να "χτυπά το χέρι στο τραπέζι" και να μη διστάζει να προχωρεί σε συγκρούσεις στο εσωτερικό του κόμματος του. Ότι δηλαδή αποκύρηττε ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου όταν αναλάμβανε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, αλλά το οποίο στην πορεία αναγκάζεται να ακολουθήσει (βλέπε Γιάννος, κόντρα με Μπενάκη στη Βουλή κ.λπ)...

    2.
    Στα διαλείμματα της τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ-1 που συμμετείχε χθες τα μεσάνυχτα ο Βαγγέλης Βενιζέλος, παραδέχθηκε πλήρως τα όσα ανέφερε το ρεπορτάζ του PRESS-GR. Κάτι που δε μπορούσε να κάνει δημοσίως φυσικά. Είπε όμως και κάτι ενδιαφέρον: "Με την στάση μου, έσωσα την τιμή και την υπόληψη ενός οργάνου, των μελών του και των κομματικών διαδικασιών»... Σαν να έλεγε ότι οι υπόλοιποι ήταν... κότες!!!



    3. Και άλλο επεισόδιο έγινε στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν είδε το φως της δημοσιότητας. Κάποια στιγμή, ο Παπανδρέου στηλίτευε όσους διαρρέουν μέσω παραπολιτικών στηλών των εφημερίδων τα όσα συμβαίνουν στα όργανα. Έφερε μάλιστα ως παράδειγμα δημοσιεύματα εφημερίδων(ΕΘνος, Ελέυθερος Τύπος), που έγραφαν ότι τα περισσότερα μέλη του Π.Σ έμαθαν ότι συγκαλείται το όργανο από τα... ΜΜΕ. Φωτογράφισε έτσι την Αννα Διαμαντοπούλου η οποία είχε ζητήσει τη σύγκληση του οργάνου από την περασμένη εβδομάδα. «Προφανώς δεν τις έκανα εγώ, το μόνο που έκανα ήταν να στείλω ένα e-mail στην Ξενογιαννακοπούλου. Εκεί ο Γιώργος τα πήρε και σχολίασε όλος ειρωνεία: «Ναι, Άννα, καταλάβαμε, η Μαριλίζα τα διέρρευσε αυτά!».


    4.
    Στο εξωτερικό... δραπετεύει για ακόμη μια φορά ο Γιώργος, για να σκεφθεί τι θα κάνει με το ΠΑΣΟΚ. Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει κάποια... ταξιδάκια εκτός συνόρων, για τη Σοσιαλιστική Διεθνή όχι για αναψυχή, προς Θεού! - και εκεί θα καταλήξει. Οι εισηγήσεις που έχει δεχθεί περιλαμβάνουν τα πάντα:
    - Συνέδριο τέλος του έτους, αρχή του επόμενου. Θυμίζουμε ότι η θητεία του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ λήγει τυπικά το Μάρτιο του 2007. Το ερώτημα είναι αν θα ζητήσει ανανέωση της εντολής για την θητεία του ή αν θα είναι απλώς προγραμματικό Συνέδριο.
    - Σαρωτικές αλλαγές σε πρόσωπα στα κρίσιμα πόστα: Συντονιστές, Πολιτικό Συμβούλιο, γραμματέα του Κόμματος, εκπρόσωποκο Τύπου και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο.
    Κάποιοι του πρότειναν την μέθοδο της σαλαμοποίησης: Δηλαδή να κάνει κάποιες αλλαγές μεν, αλλά να αποδυναμέωσει τα όργανα, βάζοντας τους "καπέλο" μια Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, για τις βουλευτικές εκλογές αυτή τη φορά. Και εκεί να βάλει μόνο τους ακραιφνείς Παπανδρεϊκούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος το γράψατε φίλοι μου. Ο Βενιζέλος στον Alpha είπε "να τελειώνουμε κύριε Χατζηνικολάου γιατί πρέπει να επιστρέψω στο Πολιτικό Συμβούλιο". Επέστρεψε βέβαια, αλλά αφού προηγουμένως πήγε μέχρι τη Μουρούζη για μια ακόμη τηλεοπτική εμφάνιση στη ΝΕΤ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *