GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "Εθνος" πήρε ...πίσω το "μήνυμα"!

"Την πρώτη Κυριακή πράγματι οι ψηφοφόροι δεν έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση ..." είπε ο διευθυντής της εφημερίδας "Εθνος&quo...

"Την πρώτη Κυριακή πράγματι οι ψηφοφόροι δεν έστειλαν μήνυμα στην κυβέρνηση ..." είπε ο διευθυντής της εφημερίδας "Εθνος" Γιώργος Χαρβαλιάς, στην χθεσινοβραδυνη εκπομπή του Antenna για "το μήνυμα της κάλπης", προσθέτοντας ότι συνέβη το αντίθετο την δεύτερη Κυριακή. Και προσοχή, δεν έκανε κάποιο σχήμα λόγου.
Επειδή λοιπόν είπαμε να ...ξεχνάμε αλλά όχι τόσο ...γρήγορα, ανατρέξαμε στο "Εθνος" της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου, δηλαδή της επομένης μέρας του α' γύρου.
Όπως βλέπετε, η εφημερίδα που διευθύνει ο κ. Χαρβαλιάς, χαρακτήριζε στο πρώτο θέμα της το αποτέλεσμα "ΑΦΕΤΗΡΙΑ αλλαγών στο πολιτικό σκηνικό" και διαπίστωνε, στον υπέρτιτλο της πρώτης σελίδας, "φθορά για την κυβέρνηση" και ότι βρίσκεται "σε ανοδική τροχιά το ΠΑΣΟΚ".
Μια εβδομάδα αργότερα άλλαξαν γνώμη;
Πώς συμβιβάζεται η "ΑΦΕΤΗΡΙΑ αλλαγών" με το ότι "δεν έστειλαν μήνυμα";
Η μήπως γλώττα λανθάνουσα ταληθή λέγει;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *