GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Γιώργος είναι αχάριστος..."

Το παράπονο του Καραμανλή για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Από πολύ "βαθιά" πηγή στο Μέγαρο Μαξίμου, μαθαίνουμε ότι ο Κ. Καραμανλής εί...

Το παράπονο του Καραμανλή
για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Από πολύ "βαθιά" πηγή στο Μέγαρο Μαξίμου, μαθαίνουμε ότι ο Κ. Καραμανλής είναι ιδιαίτερα πικραμένος, σε προσωπικό επίπεδο, με τον Γ. Παπανδρέου για τις προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύει και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που διατυπώνει.
Ο πρωθυπουργός θεωρεί τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ "αχάριστο". Και λέει ότι θα έπρεπε, αντιθέτως, να είναι πιο προσεκτικός ενθυμούμενος δύο τουλάχιστον υποθέσεις.
Η μία αφορά τα πεπραγμένα του (του κ. Παπανδρέου δηλαδή) στο υπουργείο Εξωτερικών μέχρι το 2004. Οι ευθύνες για όσα επιλήψιμα έγιναν με χρηματοδοτήσεις, κονδύλια σε ΜΚΟ κλπ, "παραγράφηκαν" με προσωπική εντολή Καραμανλή, μαθαίνουμε. Κόντρα στις εισηγήσεις Μολυβιάτη και Στυλιανίδη.
Η δεύτερη υπόθεση αφορά πιο πρόσφατες εκκρεμότητες του κ. Παπανδρέου τις οποίες κάλυψε η κυβέρνηση, πάλι με εντολή Καραμανλή. Τι αφορά αυτή η δεύτερη υπόθεση δεν μπορέσαμε να μάθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *