GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπιασε γραφείο στην Ακαδημίας...

Ο Θ. Ρουσόπουλος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την προσωπική του μάχη στις επόμενες εκλογές. Όπως μάθαμε, "έκλεισε" ήδη ένα μεγάλο ...

Ο Θ. Ρουσόπουλος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την προσωπική του μάχη στις επόμενες εκλογές. Όπως μάθαμε, "έκλεισε" ήδη ένα μεγάλο χώρο -όπου θα στεγάσει το προσωπικό Πολιτικό Γραφείο του- στην οδό Ακαδημίας. Δεν έχει ακόμη εγκατασταθεί καθώς ο χώρος διαμορφώνεται. Προφανώς δεν θέλει να πυροδοτήσει και ο ίδιος σενάρια για το χρόνο των εκλογών.
Στην Α' Αθηνών...
Επισήμως δεν έχει ανακοινώσει την περιφέρεια που θα πολιτευθεί. Τώρα είναι βουλευτής Επικρατείας. Πριν λίγο καιρό είχε παραγγείλει δημοσκόπηση στην Metron Analysis για τρεις περιοχές. Υπόλοιπο Αττικής, Α' και Β΄ Αθηνών.
Απ' αυτές, έρχεται πρώτος μόνο στο υπόλοιπο Αττικής αλλά ο ίδιος το αποκλείει για λόγους prestige. Διέρρευσε ότι προσανατολίζεται στη Β΄Αθηνών, αλλά ορισμένοι γνωρίζοντες επιμένουν ότι τελικά θα διαλέξει την Α' Αθηνών.
... και δελφίνος!
Το σίγουρο είναι ότι ο ο ίδιος βλέπει τον εαυτό του και σε ρόλο δελφίνου για την "μετά-Καραμανλή" εποχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *