GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα κόμμωση

Τηλεοπτικές κακίες στους διαδρόμους του Antenna: Γιατί άλλαξε κόμμωση κι έβαλε από την άλλη πλευρά τη χωρίστρα της η Ελλη Στάη ; Για ...να ...

Τηλεοπτικές κακίες στους διαδρόμους του Antenna:
Γιατί άλλαξε κόμμωση κι έβαλε από την άλλη πλευρά τη χωρίστρα της η Ελλη Στάη;
Για ...να μην βλέπει τον Ευαγγελάτο!!

1 σχόλιο

  1. για να σας ενημερώσω και για κάτι άλλο που μάθαμε στο παλαιό φάληρο.. για δείτε το άρθρο αυτό που ειναι εξακριβωμένης εγκυρότητας...για το ''έργο'' του Διονύση Χατζιδάκη ο λόγος...

    Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κτίριο Διπλαράκου δημοπρασία μίσθωσης για 4 χρόνια, του πρώην «Sea Park». Η μίσθωση αφορούσε το υπάρχον κτίριο έκτασης 389,14 τμ. και υπαίθριο χώρο για τραπεζοκαθίσματα 277,86 τμ. Πλειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Fantasy Park EΠΕ για... 42.500 ευρώ το μήνα. Η εν λόγω εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 18.000 ευρώ, ανήκει στους Αγγελική Μπολέτση, Αργύρη Μπολέτση και Ιωάννη Μπολέτση, ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων, μεταξύ των οποίων και το «Σιλό», το οποίο έκλεισε από το ΣτΕ γιατί λειτουργούσε σε αρχαιολογικό χώρο.
    O κ. Δήμαρχος επαίρεται γιατί εξασφαλίστηκε το υψηλότερο δυνατό τίμημα για το Δήμο και ισχυρίζεται ότι η μίσθωση αποτελεί το πρώτο βήμα της αξιοποίησης και αναβάθμισης του συνόλου του πάρκου.

    Δεν ανησύχησε, όμως, καθόλου για την παρουσία στη δημοπρασία «φουσκωτών», οι οποίοι μάλιστα απαγόρευσαν την είσοδο στην εκδότη του «Δημότη» κ. Ελβίρα Κεσίσογλου.

    Δεν ανησύχησε για τις φήμες που οργίασαν ότι το Sea Park στην πραγματικότητα παραχωρήθηκε στον προηγούμενο ενοικιαστή κ. Βοϊδονικόλα, ο οποίος είχε καταταλαιπωρήσει τη γειτονική περιοχή με το θορυβώδες νυκτερινό κέντρο, αλλά και με επιθέσεις εναντίον πολιτών. Επιπλέον ο προηγούμενος ενοικιαστής χρωστά ενοίκια πέντε χρόνων.

    Δεν ανησύχησε για τις φήμες που επίσης οργίασαν ότι το Sea Park θα μετατραπεί και πάλι σε νυκτερινό κέντρο και μάλιστα σκυλάδικο.
    Το γεγονός είναι ότι ένα απλό εστιατόριο-αναψυκτήριο δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με ένα τόσο υψηλό ενοίκιο και με την κοινή λογική ένας επιχειρηματίας δεν μπορεί να προσφέρει τόσα χρήματα εάν δεν έχει προσδοκίες ότι δεν θα περιοριστεί στα προβλεπόμενα από την προκήρυξη.
    Επειδή όμως εμείς ανησυχούμε πάρα πολύ με αυτή την εξέλιξη, δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε με κάθε μέσον για να μην ξαναγίνει το Sea Park ένα θορυβώδες νυκτερινό κέντρο και για την ασφάλεια των πολιτών που επισκέπτονται το πάρκο.
    Μαριλένα Ιατρίδου.

    Αξίζει να το ψάξετε..καλή συνέχεια...
    ένας φίλος μας απο το παλαιό φάληρο , τον ξέρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *