GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσλήψεις δημοσιογράφων...

Ο μόνος κλάδος που δεν κινδυνεύει από την ανεργία είναι(;) των δημοσιογράφων. Το νέο δελτίο "κρατικών προσλήψεων", όπως μαθαίνου...

Ο μόνος κλάδος που δεν κινδυνεύει από την ανεργία είναι(;) των δημοσιογράφων. Το νέο δελτίο "κρατικών προσλήψεων", όπως μαθαίνουμε, περιλαμβάνει και τους εξής: Άκης Ράβανος ("Βήμα") στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Δημήτρης Παππούς ("Alter") στο Οικονομικό Επιμελητήριο, Παναγιώτης Κοσμάς ("Κόσμος Επενδυτή") στο Οικονομικό Επιμελητήριο, Άννα Κανδύλη ("ΕΡΤ") στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, και Δημήτρης Τσίπουρας ("Αυγή") στο Κέντρο Ελληνικών Επενδύσεων.
... και ηθοποιών από υπουργούς
Έχουμε όμως και ... άλλου τύπου "προσλήψεις". Ο ηθοποιός -και μέχρι τώρα δημοτικός σύμβουλος- Νίκος Απέργης, που κόπηκε από τον Νικήτα Κακλαμάνη από το ψηφοδέλτιο για τις δημοτικές εκλογές, ανέλαβε καθήκοντα στο Γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου. Τις ακριβείς αρμοδιότητες του, τις αγνοούμε προς το παρόν.

4 σχόλια

  1. γράψε κι άλλα μεγάλε για τα λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε τάμαθες?Το αρχιλαμόγιο και το αρχιπαπαγαλάκι του χρηματιστηρίου ο Γιαννάκης ο Τσαραγκλής αυτό το βλαχαδερό,έγινε διευθυντής σε οικονομικό καναλάκι και τώρα το παίζει μεγας και τρανός.Ποιος μαλάκας τον έκανε διευθυντή?Μάλλον δεν γνωρίζουν την ιστορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες ο βλάχος προσπαθούσε να πάρει και γραφείο τύπου και του έδωσαν ένα αρχ..ι!Ρουφιάνε Τσαραγκλή πότε θα μου δώσεις τα λεφτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *