GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...παράπονο του Μαξίμου

Αποκαλύψαμε ότι το θέμα των "Νέων", για το διορισμό του γνωστού Πανάγου και του Αδαμόπουλου από τον Σ. Τσιτουρίδη και σε άλλη θέ...

Αποκαλύψαμε ότι το θέμα των "Νέων", για το διορισμό του γνωστού Πανάγου και του Αδαμόπουλου από τον Σ. Τσιτουρίδη και σε άλλη θέση λίγο πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, το πήγε μεν στην εφημερίδα διευθυντικό στέλεχος της, το έγραψε όμως ο συντάκτης Διονύσης Νασόπουλος ο οποίος είχε την... δημοσιογραφική ευθιξία να το υπογράψει κιόλας!!!
Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ένα ακόμη πιο σπαρταριστό περιστατικό: Το "νούμερο δύο" του γραφείου Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου, ο Χρήστος Βαλταδώρος, επικοινώνησε με συντάκτες της εφημερίδας και έλεγε:
"Εντάξει βρε παιδιά, μας στήσατε στον τοίχο με την αποκάλυψη, το Μαξίμου κλονίζεται, αλλά από ... τον Νασόπουλο; Από τον Διονυσάκη; Έλεος! Τι τον βάλετε να υπογράψει; Να μπαινε καμιά δυνατή υπογραφή πάει στα κομμάτια!!!"
Δεν είναι εκπληκτικό; Είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *