GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παραγράφεται" η 20ετία του ΠΑΣΟΚ!!

Λήγει και τυπικά την Παρασκευή η προθεσμία για να ασκηθεί οποιαδήποτε δίωξη, σε πολιτικά πρόσωπα (πρώην υπουργούς κλπ), για υποθέσεις σκαν...

Λήγει και τυπικά την Παρασκευή η προθεσμία για να ασκηθεί οποιαδήποτε δίωξη, σε πολιτικά πρόσωπα (πρώην υπουργούς κλπ), για υποθέσεις σκανδάλων μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου του 2004. Από τη Δευτέρα αρχίζει νέα περίοδος για τη Βουλή και σύμφωνα με το Σύνταγμα, όπως λένε αυτοί που ξέρουν, έχουμε και από νομικής πλευράς "γύρισμα σελίδας".
Πολιτικά, τι σημαίνει αυτό; "Παραγράφονται" όποια αδικήματα έγιναν επί ΠΑΣΟΚ -δηλαδή μια ...εικοσαετία- κι έτσι τα στελέχη του ως λευκές περιστερές θα μπορούν τώρα να ...ξεσαλώσουν σε βάρος της ΝΔ ελεύθερα!!

4 σχόλια

  1. Πολλές Πρασκυεές έχουν περάσει και άλλες τόσες θα περάσουν φίλε μου, έτσι απλά, έτσι ρηχά, έτσι διευθαρμένα...
    Ως γνωστόν, κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε έχουμε χρεία άλλων αποδείξεων για να καταλάβουμε πού στήριξε την προεκλογική καμπάνια της η ΝΔ.
    Η Δεξιά, από της ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους, με συκοφαντίες και ξαδιάντροπα ψέματα, και με το πες-πες πέρναγε και περνά για τον αντιπαλό της στον απλό πολίτη τούτης της ανωχύρωτης χώρας , μια αποκρουστική εικόνα, μόνο και μόνο για να πάρει την εξουσία!
    Η πιο πρόσφατη περίπτωση το αμαρτωλό 89.
    Δε θα ανατρέξω στα πραξικοπήματα, παρά μόνο στο άλλο αμαρτωλό 61, όπου ο "Εθνάρχης", τρομάρα μας, εφάρμοσε στις εκλογές διπλό σύστημα: όπου υπερτερούσε το κόμμα του, ίσχυε το πλειοψηφικό και έπαιρεν αυτός όλες τις έδρες και όπου υστερούσε, ίσχυε η αναλογική και μοιραζόταν τις έδρες με τα άλλα κόμματα!!! Αυτή ήταν, αυτή είναι η δεξιά. Δεν αλλάζει γνώμη. Μπορεί να αλλάζει τρίχα, αλλά ... Κατά τα άλλα προηγείται η Δεξιά του ΠΑΣΟΚ σε πρόθεση ψήφου. Αν στις εκλογές, φίλε μου, έκανες λάθος, πιστεύοντας πως κάνεις καλό στον τόπο σου, καλά έκανες. Τώρα που έμαθες όμως δεν νομίζεις πως μετά θα σου πουν "καλά δεν ήξαιρες, δε ρώταγες;"
    Με εκτίμηση, ΓΙΑΜΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *