GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ...αποκαλυπτήρια Παναγιωτακόπουλου

Ε χει ο καιρός κάτι γυρίσματα... Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, που κάποτε ήταν σκληρός πολέμιος των "εκσυγχρονιστών" στο ΠΑΣΟΚ, τ...

Εχει ο καιρός κάτι γυρίσματα...
Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, που κάποτε ήταν σκληρός πολέμιος των "εκσυγχρονιστών" στο ΠΑΣΟΚ, τώρα μεταβλήθηκε σε προστάτη και υποστηρικτή τους!
Έκανε ολόκληρο ταξίδι, ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, στη Μυτιλήνη για να πειθαναγκάσει τον "αντάρτη" υποψήφιο νομάρχη Δημήτρη Βουνάτσο να αποσυρθεί προς όφελος του επίσημου υποψηφίου (και σκληρού σημιτικού) Φραγκλίνου Παπαδέλλη.
Σημειώνεται ότι ο Δημ. Βουνάτσος, που φυσικά δεν επείσθη, έχει εθνικοπατριωτικές απόψεις (με τις οποίες ο Γ. Παναγιωτακόπουλος υποτίθεται ότι θα ήταν αλληλλέγγυος) ενώ ο Φρ. Παπαδέλλης είχε διακριθεί στο παρελθόν επειδή λοιδορούσε την "Αριστερή Πρωτοβουλία" στην οποία ο Παναγιωτακόπουλος είναι επικεφαλής. Τώρα πήρε το χρίσμα επειδή έγινε κολλητός του (αυλικού του προέδρου του ΠΑΣΟΚ) Ν. Σηφουνάκη και ο ...αριστερός Παναγιωτακόπουλος έγινε τσιράκι τους, κάνοντας έξαλλα τα άλλα στελέχη της "Αριστερής Πρωτοβουλίας".
Αυτά κάνουν οι καρέκλες, σύντροφοι - αποκαλύπτουν τους πραγματικούς χαρακτήρες και όχι μόνο...

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *