GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! Η ΚΟΡΗ κορυφαίου υπουργού από την Goldman Sachs πήρε εκπομπή στον ΑΝΤ1...

Νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε με την Μαριάννα Σκυλακάκη, κόρη του υπουργού Ενέργειας Θόδωρου Σκυλακάκη. Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου ...


Νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 ξεκίνησε με την Μαριάννα Σκυλακάκη, κόρη του υπουργού Ενέργειας Θόδωρου Σκυλακάκη.

Σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου "η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «BRAVE NEW GREECE» με ξεναγό τη CEO της αθηΝΕΑς, Μαριάννα Σκυλακάκη κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, 11 και 12 Νοεμβρίου, και έρχεται για να μας υπενθυμίσει πως το μέλλον δεν είναι εκεί μόνο για να μας προβληματίζει. Το «BRAVE NEW GREECE» κάθε Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1 δίνει βήμα σε κορυφαίους ειδικούς, επιστήμονες, thought–leaders και innovators, οι οποίοι μιλούν για τις νέες τάσεις που θα διαμορφώσουν το αύριο". Αυτή την Κυριακή, το  επεισόδιο της εκπομπής με τίτλο #BraveNewArt "αποπειράται να ρίξει φως στο μέλλον της τέχνης, δίνοντας έμφαση στην έκρηξη ενδιαφέροντος που έχει φέρει η επιτάχυνση της τεχνολογίας για τις ψηφιακές μορφές τέχνης"

Η Μαριάννα Σκυλακάκη ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο, όπου εργάστηκε στην  Goldman Sachs για μια τριετία. Επέστρεψε στην Αθήνα και ίδρυσε την αθηΝΕΑ το 2014, αρθρογραφεί ως πολιτική και οικονομική αναλύτρια και εργάζεται παράλληλα ως σύμβουλος σε θέματα οικονομικών και δημόσιας διοίκησης, με ιδιαίτερη εμπειρία σε projects στον κλάδο του τουρισμού, της αγροδιατροφής και του clustering.

1 σχόλιο

  1. Τι έχει σπουδάσει η κ. Σκυλακάκη;
    Αν ισχύουν τα παραπάνω, έχει πάψει να εργάζεται στην περιβόητη τράπεζα δέκα χρόνια τώρα. Οπότε, το "Από τη Goldman στον ΑΝΤ1", όσο πιασάρικο κι αν ακούγεται, δεν ισχύει.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση