GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ (και) ο ΣΥΡΙΖΑ τροπολογία για «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να καταθέσει δική του νομοθετική πρόταση για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές... Όπως τουλάχιστον...


Ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να καταθέσει δική του νομοθετική πρόταση για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές...

Όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν πληροφορίες από την Κουμουνδούρου η νομοθετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα βασίζεται σε δύο πυλώνες:
"Η νομοθετική πρόταση να είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα. Η τροπολογία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, εγείρει σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας, που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκώμενο.
Η νομοθετική πρόταση να είναι σαφής για τους νεοναζί και να μην ανοίγει κερκόπορτα για διευρυμένες ερμηνείες και εξίσωση του ναζισμού με οποιαδήποτε άλλη πολιτική ιδεολογία".


Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημειώνουν ότι "οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το γεγονός ότι ο καταδικασμένος Κασιδιάρης εδώ και τρία χρόνια ανενόχλητος μέσα από τις φυλακές έχει πολιτική δράση, μέσω ακόμα και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκροτεί τους οπαδούς του σε νεοναζιστικό κίνημα είναι τεράστιες και απαράγραπτες". Ωστόσο, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, "με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπάρχει η δυνατότητα συγκλίσεων πάνω στο δικαίωμα της Δημοκρατίας να υπερασπιστεί τον εαυτό της".

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει κυβερνητικό σχέδιο για να μπει «φρένο» σε τυχόν είσοδο στη Βουλή του κόμματος που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης.

2 σχόλια

  1. Έεεετσι μπράβο ! Ούτε στα όνειρά του δεν είδε ο Κασιδιάρης τέτοια διαφήμιση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O χαφιεs μουχατζιρ,μεσα απο τη μπιχλα του λυσσιατρειου του...
    Μπιχλα και σκ@τιλα στο κ#λοχ@νειο του μουχατζιρ..."Τουs εστριψε"τελειωs...Δεν υφισταται πιο λιγδιαρικο χαμαιτυπειο,παγκοσμιωs,απο αυτο του βρωμυλου αργομισθου βαψομαλλια.
    Μουχατζιρ,τραβα και πλυσου ρε,σκυλοβρωμοκοπαs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση