GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

AYTOI "ΚΡΙΝΟΥΝ" ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝO! Ροζάκης, Παμπούκης και ...αδελφός Τζανακόπουλου

Nikolaos Kotsovos ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ... ΔΕΙΤΕ κ.Μπακογιαννη ..και λοιποι μην ερθετε στο συλλαλητηριο ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΙΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ...
ΔΕΙΤΕ κ.Μπακογιαννη ..και λοιποι μην ερθετε στο συλλαλητηριο κρατειστε τα μποσικα του Ροζακη και του Παμπουκη
Ποιοι μετέχουν στο συμβούλιο του υπουργείου Εξωτερικών
Ο υφυπουργός Eξωτερικών επί κυβέρνησης Σημίτη καθηγητής Χρήστος Ροζάκης (που έχει διατελέσει και πρόεδρος του Διοικητικού Δικαστηρίου του Συμβουλίου της Ευρώπης) είναι ο πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του υπουργείου Εξωτερικών.
Στο συμβούλιο είναι επίσης: Ο Χάρης Παμπούκης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και πρώην γενικός γραμματέας του υπ. Εξωτερικών, η καθηγήτρια Φαίη Παζαρτζή, ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Αντώνης Μπρεδήμας, ο Π. Λιάκουρας, καθηγητής επίσης με ειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο, η καθηγήτρια Παρούλα Περράκη και ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου, Αντώνης Τζανακόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής σε θέματα Διεθνών Συμβάσεων.

 Nikolaos Kotsovos έχει σαρκαστική διάθεση.
ο Ροζακης και ο Παμπουκης αποφασιζουν ..νταξ ηταν κουρασμενος ο Σημιτης και ο ΓΑΠ ...και υπαρχουν καραμανλικοι δηθεν μου και κεντρoδεξιοι πολιτικοι ..που αμφιταλαντευονται αν θα πανε στο συλλαλητηριο .
Ισα ...ρε λιμοταγαρα ...μην και μεινετε εξω απο καμμια μπιζνα ..ΠΑΣΟΚ ..στα Σκοπια ...γιουρια ωρε.
ασε μου εκεινο το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ δηθεν ...εχετε πλακα ...καμμια υποθεσουλα απο τον Ροζακη θα παρετε ;.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση